Beroeps visserij
Visserijnieuws, foto en video
Categorieën
Weer Noordzee
 
   
       Brits           Nederlands
 
 
 
Allerlei
 
Hektrawlers 1
Trawl visserij
 
 
  
 
Historie
 
Eerste bokkers
 
 Ex Hollandse schepen
Bezoekers
De visser centraal – in gesprek over de Brexit

Op weinig terreinen wordt de Brexit zo concreet als in de visserij. Daarom wil Europarlementariër Peter van Dalen u graag uitnodigen voor: De visser centraal – in gesprek over de Brexit.

Peter van Dalen (Europarlementariër ChristenUnie-SGP) organiseert deze bijeenkomst samen met Eppo Bruins (Tweede Kamerlid ChristenUnie) op vrijdagmiddag 3 maart in de kantine van de visveiling in Scheveningen, van 14.00-16.00 uur.

Vorig jaar organiseerden we op deze locatie een bijeenkomst over de aanlandplicht. Dit keer dus over de Brexit, die mogelijk nog grotere gevolgen zal hebben. Nederlandse vissers vangen ruim 50% van hun vis in Britse wateren!

Op deze middag willen we vissers de gelegenheid geven hun zorgen, maar ook hun ideeën over de Brexit-onderhandelingen te delen.

Wat kan dit in de praktijk betekenen en hoe zorgen we ervoor dat de belangen van de Nederlandse vissers gehoord worden? Wat moet de nieuwe bewindspersoon doen?

Job Schot, visser en bekende kopman van actiegroep EMK zal een inleiding geven. Evenals Andries de Boer uit Urk. Zijn rederij heeft ook schepen die varen onder Engelse vlag. Gerard van Balsfoort zal namens een ander deel van de visserijsector het woord voeren.

U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur voor koffie/thee en om 14.00 uur starten we.

Aanmelden graag  via: Peter.vandalen-office@ep.europa.eu 

Met vriendelijke groet,

Maarten van de Fliert (Eurofractie ChristenUnie-SGP Peter van Dalen)

Zoeken
Translate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto sites vissersschepen
 
 
 
 
 
Flying Focus
Visserij websites
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl