Beroeps visserij
Visserijnieuws, foto en video
Categorieën
Visserij websites
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Weer Noordzee
 
   
       Brits           Nederlands
 
 
 
In het nieuws
 
2013 / 2014
 
2012 / 2011
 
2010/ 2009
 
2008
 
 
2007 / 2006 
Allerlei
 
Hektrawlers 1
Trawl visserij
 
 
 
 
 
Foto-links 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...  Koopvaardij  ...
 
Ongelukken Koopvaardij 1
 
Ongelukken Koopvaardij 2
 
Bezoekers
Seafood Parlevliet opent tweede rokerij in Tholen

Recent heeft Seafood Parlevliet (gevestigd in IJmuiden), Royal Dutch Seafood (RDS – gevestigd in Tholen) overgenomen. Met de overname verandert RDS van naam in Seafood Parlevliet Tholen BV.

Gisteren (donderdag) vond de officiële opening van deze nieuwe productielocatie van Seafood Parlevliet in Tholen plaats door de heer Frank Hommel, loco burgemeester en verantwoordelijk voor Economisch Zaken.

Met deze overname verdubbelt Seafood Parlevliet haar capaciteit en kan nog sneller en efficiënter worden ingespeeld op de alsmaar stijgende vraag naar onder andere gerookte makreel. Seafood Parlevliet Tholen, voorheen gericht op gerookte en verse vis, is na de overname door Seafood Parlevliet in zijn geheel verbouwd tot enkel en alleen een rokerij gericht op de Nederlandse en Belgische markt.

Mike Parlevliet, directielid van Seafood Parlevliet, is blij met de verdubbeling van de capaciteit: “Tholen ligt centraal tussen onze vestigingen in IJmuiden en Lokeren (België) in. Een tweede rokerij naast SH Meij in IJmuiden geeft voldoende rookcapaciteit om aan de extra vraag vanuit Nederland en het Verenigd Koninkrijk te voldoen, en tegelijkertijd de Belgische retail via Seafood Parlevliet Lokeren te kunnen beleveren. ”

Seafood Parlevliet is verwerker en producent van verpakte vis en marktleider in haar productcategorie in de retail in Nederland. Seafood Parlevliet Holding omvat de werkmaatschappijen: Seafood Parlevliet, S.H. Meij, Trade Factory en Seafood Parlevliet Lokeren (België).

Sinds vorig jaar is Seafood Parlevliet onderdeel van de Cornelis Vrolijk groep. Met deze recente overname wordt een verdere stap gezet in het bedienen van de hele keten en versterkt de Cornelis Vrolijk groep haar positie in de consumentenmarkt: van schip naar schap. [Persbericht Seafood Parlevliet 20 april 2017]

Seafood Parlevliet, klik voor website

 

 

Zoeken
Gratis abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 
Translate
 
 
Ruw weer 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto sites vissersschepen
 
 
 
 
 
Flying Focus
Foto-links 1
 
De Noorse Holmaborg
 
Storm weer op zee foto's
 
Ongelukken in de Visserij
 
Vissersschepen gestrand
 
Vissersschepen in brand
 
Bokkers / Beamtrawlers
 
Schotse vissersschepen e.a
 
Onderzoeks vaartuig Tridens
 
 
Noorse vlag Kotters
 
Noorse Trawlers
 
Pelagisch en Purse Seiners 
Historie
 
Eerste bokkers
 
 Ex Hollandse schepen
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl