Beroeps visserij
Visserijnieuws, foto en video
Categorieën
Weer Noordzee
 
   
       Brits           Nederlands
 
 
 
Allerlei
 
Hektrawlers 1
Trawl visserij
 
 
  
 
Historie
 
Eerste bokkers
 
 Ex Hollandse schepen
Bezoekers
Visserij onderzoeksschip voor Angola te water gelaten [video]

Op de Damen Shipyard Galati in Roemenie is het nieuwe onderzoeksschip Baía Farta voor het Angolese Ministerie van Visserij te water gelaten.

Het schip is geschikt voor verschillende doeleinden, inclusief hydrografische operaties, akoestisch onderzoek, pelagische en demersale trawlvisserij, plankton, water, milieu- en geografische bemonstering, oliewinning en sleepoperaties, zo meldt Maritiem nieuws.nl hier

Het schip heeft de Silent A / F / R Class-notatie. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp, de constructie en de uitrusting om zowel aan boord als onder water het lawaai en de trillingen te minimaliseren.

Het Angolese ministerie is al langer klant bij Damen, eerder heeft het ministerie twee 62-meter visserij-inspectievaartuigen 6210 en een kleinere FRV 2808 in ontvangst genomen.

Friso Visser, regionaal directeur van Damen Afrika, zei: “Dit vaartuig vertegenwoordigt de toekomst van visserijonderzoek, met geavanceerde technologieën om operaties zowel duurzaam als comfortabel te maken. Zij zal de Angolese visserijminister in staat stellen onderzoek te doen naar de visgronden die zullen bijdragen aan de ontwikkeling en instandhouding van de industrie en het milieu in het land. ”

Visserij onderzoeksschip Baia Farta voor Angola te water gelaten in Roemenie

Zoeken
Translate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto sites vissersschepen
 
 
 
 
 
Flying Focus
Visserij websites
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl